(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava ulkoaluehoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa ULKOALUEHOITAJAA Länsi-Uudellemaalle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Työtehtäviisi kuuluu ulkoalueiden hoito, kuten vihertyöt, lumityöt talvella sekä jätesisälogistiikka. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2018 asti ja tarvittaessa töihin kutsuttava, eli työtunteja on tarjolla tilanteen mukaan 0- 37,5 viikossa. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville.


Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on jämäkkä ote työntekoon. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Aikaisempi kokemus viheralan työtehtävistä katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne, sillä voimme perehdyttää sinut tehtävään. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia, koneajotaitoa, perustasoisia ATK-taitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi pystyt käyttämään huoltokirjoja ja sinulla on kohtuullisen hyvä fyysinen kunto.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -