Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta SIIVOOJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Kouvolaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, peruspesuja, vahauksia sekä ikkunanpesuja erilaisissa asiakaskohteissamme Kouvolan alueella. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan ja pääsääntöisesti vuorot sijoittuvat klo 06 – 18 välille kaikkina viikon päivinä. Viikko tunnit vaihtelevat 5 – 37,5h välillä. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentely taitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. Katsomme eduksi myös oman auto käyttömahdollisuuden.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 13.4.2021.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot