(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? etsitkö töitä opiskelujen oheen tai haluatko lisäansiota? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Kalajoelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta erilaisissa asiakaskohteissamme Kalajoen alueella. Kohteina ovat mm. toimistot sekä tehdastilat. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma – pe klo 6 – 18 välille. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aiempaa siivouskokemusta vähintään vuoden verran, alan koulutuksen katsomme eduksi.Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Kohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -