(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsimme nyt reipasta TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat tilojen puhtaanapidosta tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä eri asiakaskohteissamme. Työvuorot tulevat sijoittumaan arkipäiville klo 6 – 22 välille ja töitä on vaihtelevasti tarpeen mukaan. Kerro meille rohkeasti, miten olet käytettävissä ja minkälainen elämäntilanteesi on tällä hetkellä. Työsuhde tulee olemaan toistaiseksi voimassa oleva.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on halukkuus päästä oppimaan uutta siivoustyön parista. Arvostamme luotettavuutta, omatoimisuutta ja kykyä kantaa vastuuta omasta työstä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. 


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Puhtaanapidon parissa pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen ja saat mahdollisuuden tehdä itsenäistä työtä yrityksessä, jossa sinuun luotetaan. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä digilehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja


Tuntuuko tehtävä omalta? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 07.02.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse, muihin sähköpostilla. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -