(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsitkö osa-aikaista työpaikkaa missä voit itse vaikuttaa tekemääsi tuntimäärään? Etsimme nyt asiakkaallemme Helsinkiin tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa osa-aikaiseksi työntekijäksi rappusiivousten pariin!

Töitä tehdään tarvittaessa töihinkutsuttavana työntekijänä, mutta voit myös itse vaikuttaa kuinka monta vuoroa teet töitä viikossa. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, nyt asenne ratkaisee!

Toivomme sinun olevan positiivinen ja tarmoa täynnä oleva henkilö, joka on valmis sitoutumaan sovittuihin työvuoroihin. Sinun tulisi pystyä ottamaan työohjeet vastaan suomen kielellä, joten olethan suomenkielen taitoinen henkilö. Työt alkavat sopimuksen mukaan, työsuhde on alkuun pidempi määräaikaisuus vuokratyösuhteena jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoitua suoraan siivousalan asiakasyrityksellemme.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahodllisimman pian Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@amiko.fi