(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?

Haemme nyt joustavaa ja reipasta TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme oppilaitosympäristöön Helsingin Etelä-Haagaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta keikkaluontoisesti tarvittaessa töihin kutsuttavana. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa klo 6 – 22 välillä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2021 asti.

Tehtävästä menestymiseen vaaditaan ennen kaikkea reipasta työotetta ja ennakkoluulotonta asennetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oppilaitosympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viipymättä tai viimeistään 18.8.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -