(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Oletko parhaimmillasi joustavuutta sekä tarkuutta vaativissa tehtävissä? Onko nopea reagointikyky vahvuuksiasi?

 

Mahtavaa, sillä haemme tiimiämme täydentämään

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Etsimme reipasta siivojaa tuurailemaan poissaoloja ja huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Sijaisuuksien tarve on usein äkillinen, joten työ edellyttää joustoa ja nopeaa reagointikykyä. Niin siivottavat kohteet kuin tuntimäärätkin vaihtelevat viikkojen mukaan, ja sijaisuuksia on tarjolla niin aamu-, päivä- että iltakohteissakin. 

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä! 

 

Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.