(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Etsimme nyt kahta itsenäiseen työhön kykenevää

KEIKKASIIVOOJAA

Helsingin alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta ja töitä on tarjolla keikkaluonteisesti. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville aamu- ja päivävuoroon, mutta töitä voi olla myös muina aikoina ja viikonloppuisin. 

Tässä tehtävässä katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen siivoustehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme enemmän hakijoilta joustavuutta työvuoroihin sekä periksiantamatonta asennetta. Toivomme, että teet työsi tunnollisesti sekä oma-aloitteisesti ja kykenet ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja meillä on mahdollista edetä urallaan sekä kouluttautua kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.11.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -