(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Etsitkö lisäansiota tai töitä opintojen ohelle? Nautitko itsenäisestä työstä jossa näet oman työsi jäljen?


Etsimme nyt tunnollisia ja reippaita TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA tiimiimme Jyväskylän seudulle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta elintarvikemyymälässä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja lauantaisin klo 18.30-22.30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3,75-4 tuntia päivässä ja 0-20 tuntia viikossa. Sovittaessa on mahdollisuus tehdä tunteja myös aamuvuorossa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.


Toivomme, että sinulla on jo jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta, alan koulutus ja siivouskokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia sillä koulutamme sinut tehtävään. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -