(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä 

KEIKKASIIVOOJIA Savonlinnaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti  ja työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille klo 4-22 välille.

Tässä tehtävässä emme edellytä aikaisempaa siivouskokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssä tarvitset B-ajokorttia ja oman autoa kohteiden välillä kulkemiseen. Toivomme, että teet yösi tunnollisesti sekä oma-aloitteisesti ja sinulta löytyy positiivista asiakaspalveluasennetta!

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja meillä on mahdollista edetä urallaan sekä kouluttautua kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.8.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -