(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

SIIVOOJAA

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön Vantaan alueelle. Työ pitää sisällään todella vaihtelevien kohteiden siivousta aina hammashoitolasta tehtaisiin. Työskentelet siis alueen luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Vantaan, Nurmijärven, Klaukkalan ja Rajamäen aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Tarvittaessa töihin kutsuttavana siivoojana työajat ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta pääsääntöisesti tarjottavat työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 6-18 välille.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Tällä hetkellä tarve on osa-aikaiselle työntekijälle, mutta kesä on tulossa ja kenetpä mieluummin palkkaisimme kesätyöntekijäksi kuin luottotyyppimme osa-aikatöistä. Kesää odotellessa mieltä varmasti lämmittää lisätienesti, joka mukavasti laventaa vaikkapa opiskelijabudjettia.

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc