(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

SIIVOOJAA

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön Pieksämäelle. Työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis välttämättä ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Pieksämäen aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Tarvittaessa töihin kutsuttavana siivoojana työtunnit ja –ajat vaihtelevat tarpeen mukaan. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle; pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja lisätunteja on mahdollista saada! Tarvitsemme myös kesätyöntekijöitä, joten halutessasi kesällä on mahdollisuus työskennellä vaikka kokoaikaisestikin. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sopiva tuntimäärä juuri sinulle.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc