(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

 


ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.


 


Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme pääkaupunkiseudulle.


 


Työtehtäviisi kuuluu asukaskiinteistöjen yleiset ylläpitosiivouksen tehtävät mm. rappu- ja pesutilasiivous, sekä erilaiset kiinteistöjen ulkoalueiden pihatyöt.


 


Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava, työajan sijoittuessa vaihtelevasti arkipäiviin kello 7-15 välille tarpeen mukaan.


 


Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista siivouksen ja ulkoalueiden ylläpitotehtävistä. Tarvitset työssäsi myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa, sekä B-ajokorttia. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä


 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


 


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo TÄNÄÄN osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.9.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka -