Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Vantaan Tikkurilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Vantaan Tikkurilaan
 
TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA
 
Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työvuorosi ovat pääsäntöisesti arkisin 15-18. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja näkyy iloinen tekemisen meininki. Odotamme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito. 
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden ja turvallisuuden siivoamalla toimisto- tuotantotiloja. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.1.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tekninen manageri Kari Valtonen kari.valtonen@coor.com.
 

 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot