(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

L&T tarvitsee vahvistukseen huikeaa luottopakkia, oletko se mahdollisesti SINÄ? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, sillä me etsimme 

  

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA 

  

Vantaalle. Tässä tehtävässä työskentelet korkeaa hygieniatasoa vaativissa asiakaskohteissa, joissa huolehdit terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta. Kohteet sijaitsevat aivan juna-aseman läheisyydessä (Koivukylä, Korso ja Tikkurila), joten pääset mainiosti kulkemaan töihin! Työ on pääasiassa päivätyötä maanantaista perjantaihin. Arvostamme kuitenkin joustavuutta, joten olethan valmis työskentelmään myös iltaisin, jos tilanne niin vaatii. Työsuhteenmuoto on tarvittaessa työhön kutsuttava, n. 0-37,5 h/vko. Työstä maksamme sinulle TES 3 mukaista palkkaa, eli 11,20€/h.

  

Toivomme sinulta

 

aiempaa kokemusta siivoustöistä, ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan myös eduksesi. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta ja aseptiikan hallintaa. 

  

Perehdytämme sinut

 

hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Isona firmana tarjoamme sinulle todella monipuolisesti erilaisia uravaihtoehtoja! Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin niin työajalla, kuin myös sen ulkopuolella!

 

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Varsinaisia hakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä osoittesta rekry@lassila-tikanoja.fi.