(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

  

SIIVOOJAA 

  

Tässä tehtävässä työskentelet korkeaa hygieniatasoa vaativissa asiakaskohteissa, joissa huolehdit terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta. Työ on pääasiassa päivätyötä maanantaista perjantaihin. Arvostamme kuitenkin joustavuutta, joten olethan valmis työskentelmään myös iltaisin. Työsuhteenmuoto on tarvittaessa työhön kutsuttava, n. 0-37,5 h/vko.  

  

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustöistä, ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta ja aseptiikan hallintaa. 

  

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Tämä tehtävä on määräaikainen, mutta isona firmana tarjoamme todella monipuolisesti erilaisia uravaihtoehtoja! Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin niin työajalla, kuin myös sen ulkopuolella!

 

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Varsinaisia hakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä osoittesta rekry@lassila-tikanoja.fi.