(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereen kohteisiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa   SIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme vakituisen ja tarvittaessa töihin kutsuttavan työsuhteen. Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kohteiden mukaan kello 6-23 välille. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Työtehtäviisi kuuluu perus- ja ylläpitosiivous asiakkaidemme toimipisteissä Tampereella. Kohteet ovat esimerkiksi toimistoja ja laitoksia.    Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ainakin vuoden verran  ja mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka siivota erilaisia pintoja ja tiloja. Tärkeää on myös, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihin. Olet hyvä työkaveri ja tiedät, että tiimi onnistuu yhteen hiileen puhaltaen. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 23.7.2020.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Johanna Korhonen johanna.korhonen@coor.com. Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).