(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt kahta tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA Tampereelle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa toimistotilojen ylläpitosiivous eri asiakaskohteissamme. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työaika sijoittuu tarpeen mukaan arkipäiville ja lauantaille.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat kohteet eivät saa sinua hämmentymään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, joustavuutta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen siivouksesta sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -