(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Säkylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme SÄKYLÄÄN.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sosiaalitiloissa tarvittaessa töihin kutsuttavassa työsuhteessa elintarviketeollisuuden asiakaskohteessamme. Työaika painottuu pääsääntöisesti ilta-aikaan klo 16-24 välille. 


Eduksesi on aikaisempi työkokemus, -tai koulutus puhdistuspalvelualalta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.Tutustu matkaamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi tällä videolla.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2019, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi , www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -