(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Porvooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko tuntitöitä Porvoosa? Etsimme nyt   SIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle
Etsimme nyt toistaiseksi voimmassa olevaan ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen siivoojaa. Työvuorot sijoittuvat tarpeen mukaan kello 6 - 22 välille.   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja tuotantotiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.   Työ on  itsenäistä ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja esimerkiksi laitoshuoltajan koulutus. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Sinulla tulee olla voimassa oleva Työturvallisuus kortti sekä hyvä turvallisuusajattelu.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae työpaikkaa viimeistään 5.11.2019 mennessä.
  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16  palvelupäällikkö Rami Niemelä 040-3013398, klo 8-16 ja sähköpostitse rami.niemela@coor.com. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).