Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö esimerkiksi töitä opintojen oheen tai elämäntilanteeseesi sopisi muuten keikkatyö? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa 
 
SIIVOOJAA
 
Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevat tarpeen mukaan viikoittain tai päivittäen.  Työpäiväsi alku- ja päättymisajankohta vaihtelee kohteen mukaan aikaisesta aamusta puoleen yöhön. Työ on pääasiassa toimistosiivousta.
 
Mitä odotamme sinulta
Tässä tehtävässä valinnan edellytyksenä on aikaisempi kokemus siivoustyöstä. Työskentelet itsenäisesti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Kohteet ovat pääsääntöisesti toimistoja. Toivomme, että työotteiltasi olet omatoiminen ja tarkka. Työssä tarvitaan myös hyvää kuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa.  
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä juuri sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea hakulomakkeella 28.5. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tiina Pohjolainen, tiina.pohjolainen@coor.com. 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268913
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa