Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Etsimme TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA OULUUN.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. 


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta asiakaskohteemme eri toimipisteissä Oulussa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi saunatilojen puhtaanapitoa viikonloppuisin 1-4 kertaa /kk sekä ylläpitosiivousta auloissa, sosiaalitiloissa, neuvotteluhuoneissa. Myös lomien aikaiset sijaistukset ovat mahdollisia. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja voimassa toistaiseksi. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti, joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. 

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK-taidot ja kommunikoit hyvin suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.5.2021.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot