(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvällle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kotkaan

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

Mitä työpäiviisi kuuluu?

Siivoojana huolehdit toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä teollisuusympäristössä. Työsuhde on määräaikainen ja tarvittaessa töihin kutsuttava 31.12.2020 asti. On mahdollista, että työt jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen vakituisena, mutta sitä emme voi sinulle vielä luvata. Olet tiimimme tärkeä lisäresurssi esimerkiksi sairaspoissaolojen ja vapaiden tuuraajana. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arki-iltaisin kello 16 jälkeen. Palkkaus on Kiinteistöpalvelvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja iloinen sekä reipas työote. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja siksi tiloissa työskenteleviltä vaaditaan hyvää havainnointikykyä ja työturvallisuusajattelua. Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta tämän asiakkaan tiloissa työskenteleviltä, mutta koulutus voidaan hoitaa työsuhteen alussa.

Miten ja milloin voit hakea tätä tehtävää?

Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Viimeinen hakupäivä on 7.10.2020 ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli, p 040 4702457 tai sähköpostitse marja-liisa.muhli@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).