(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja HKI
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Olisiko aika vaihtaa liikkuvaan ja itsenäiseen asiakaspalvelutyöhön, jossa sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn tuntimäärään? Tässä on tilaisuutesi, sillä meillä olisi tarjolla  

 

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVALLE SIIVOOJALLE TÖITÄ

 

Pasilan ja Arabian alueille. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituistuista työmaata tai tunteja, vaan kierrät alueesi eri kohteissa paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja. Työaikasi voi vaihdella aamusta iltaan, ja töitä voi olla joskus myös viikonloppuisin. Työ sopii mainiosti lisätienestjä etsivälle tai opiskelijalle! Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 mukaista palkkaa. 

 

Sinulta löytyy positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan ja nautit liikkumisesta eri kohteiden välillä. Tulet toimeen vähintään suomen kielellä, ja toki muista kielistä on sinulle etua. Siivouskokemus olisi toki hyvä olla, mutta älä vaan peräänny sen takia, sillä asenne on se mikä oikeasti ratkaisee - me perehdytämme sinut tehtävään! 

 

 

Talon puolesta luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin, me tarjoamme sinulle siihen mahdollisuuden. Lisäksi henkilökuntamme nauttii mahtavista eduista, kuten kattavasta työterveyshuollosta, liikunta- ja kulttuuriseteleistä, sekä kuntosalieduista! 

 

Jos ilmoitusteksti kuvastaa juuri sitä, mitä sinä haet - LAITA ROHKEASTI hakemusta tulemaan, koska me haluamme tavata sinut! :)

Voi hakea paikkaa tämän linkin kautta: www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi, huomioithan kuitenkin, että emme ota hakemuksia vastaan tästä osoitteesta.