(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sopisiko elämääsi tuntityö esimerkiksi opintojen oheen? Haemme nyt Vallilaan Helsinkiin ylläpitosiivoustehtäviin vakituiseen työsuhteeseen   TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville ja työvuorosi ovat pääsääntöisesti aamuvuorossa 6-10, mutta satunnaisesti työvuoroja voi olla myös illassa.
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla asiakkaamme pääkonttorin ylläpitosiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä asiakkaat ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.    Katsomme eduksesi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja olet mukava sekä mutkaton työkaveri.   Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 26.7.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Raija Peltomaa arkisin kello 9-15 p. 010 234 3400.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).