(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Hämeenkyröön
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työpaikkaa esimerkiksi opintojen oheen siivouksen parista? Luepa tämä ilmoitus tarkkaan, sillä haemme nyt Hämeenkyröön   TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA   Mitä työ pitää sisällään?
Työsuhteesi on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Olet tiimimme tärkeä lisäresurssi, sillä tuuraat muun muassa sairaspoissaoloja sekä lomalaisia. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Työvuorot ovat pääsääntöisesti joko 6-14 tai 7-15 eteenpäin samassa kohteessa. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joten tarvittaessa kaverilta saa aina apua.   Siivoajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa koulukohteen tilojen käyttäjien sujuvan työ- ja koulupäivän. Siivoustiimimme huolehtii kohteen kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta viikon jokaisena päivänä. Siivottaviin tiloihin kuuluvat myös keittiö- ja varastotilat, joten erinomainen hygienia- ja turvallisuusajattelu sekä osaaminen ovat tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä.   On hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokomusta siivoustöistä, mutta tärkeintä on reipas asenne ja töihin tarttuminen. Perehdytämme sinut perusteellisesti töihisi.  Olet iloinen asiakaspalvelija ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Puhut sujuvaa suomea ja sinulla on nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko tästä tehtävästä?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta voit laittaa meille hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 6.2.   Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin palvelupäällikkö Pirjo Vesa 050 911 0819 ja  palveluesimies Elina Ollinpoika 050 595 3042.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).