(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Forssaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

 

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

 

 

ilta- ja viikonlopputyöhön Forssaan. Töitä saattaa tulla vaihtelevasti minä viikonpäivinä tahansa. Työtä tehdään pääasiallisesti iltaisin kello 16.00 - 23.00, joten työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen osaamista tulisi osata ainakin hieman, asiakaspalvelutilanteiden takia. Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. 

 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista.
  • Laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc