(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluatko päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja päästä kehittämään ammatillisia taitojasi?


Etsimme TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA LEIPURIA / KYLMÄKKÖÄ asiakaskohteeseemme Turkuun.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat vitriinituotteiden valmistuksesta, kahvituksista sekä kokoustarjoiluiden ja jälkiruokien valmistuksesta. Täydennät myös salaattipöytää lounaan ajan ja tarvittaessa toimit myös  lounassalaattien valmistuksessa ja tiskihuollossa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-15 välillä sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava eli työtunteja kertyy sopimuksen mukaan vaihdellen ja viikosta riippuen.
 
Arvostamme jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet  asiakaspalveluhenkinen sekä sinulla on kokemusta leipomisesta ja vitriinituotteiden valmistuksesta. Eduksesi on myös aikaisempi kassankäyttökokemus.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -