(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava koulusiivooja Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko siivoustöitä Joensuusta? Jatkapa siinä tapauksessa lukemista sillä, etsimme nyt tiimiimme   KOULUSIIVOOJAA
 
Kerrotaan heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aikaisin arkiaamuisin joko kello 5-7 tai 6-8. Jos olet valmis tekemään keikkaa myös muissa kohteissa pystymme tarjoamaan sinulle enemmän tuurausvuoroja. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä aikaisissa aamuvuoroissa, sillä kohteisiin ei kulje julkista liikennettä.   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.   Toivomme valittavilta henkilöillä aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja siivota erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa.   Kiinnostuitko? Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 27.1.2021 mennessä hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä.   Palveluesimies Tuija Puustinen  kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä. jälkeen arkisin  kello 14-16 p. 050 533 2347.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).