(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme Joensuussa etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Joensuun alueella. Työ sisältää monipuolisesti sekä sisä- että ulkotöitä, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan nurmikonleikkuusta lumen kolaamiseen. Työsuhdemuoto on tarvittaessa töihin kutsuttava, mutta töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Olet kuitenkin tarvittaessa valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset hieman teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen(at)lassila-tikanoja.fi.