(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme nyt kausiapuun joustavaa ja reipasta kiinteistönhoitajaa Poriin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus-   ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja   uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa   varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas   energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä   kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. lehtien nostoa, lumitöitä, siivouskierroksia, liputuksia sekä muuta ulkona tehtävää työtä mm. yritys,- sekä koulualueympäristöissä. Työaika ajoittuu tehtäväksi viikonloppuisin klo 07.00-15.00 välillä tarpeen mukaan.  Työskentelet tarvittaessa töihin kutsuttavana vähintään kuitenkin yhden viikonlopun kuukaudessa. Katsomme eduksi, jos   sinulla on valmiutta työskennellä myös päivystysluontoisesti etenkin talviaikana. Työsuhde on vakituinen.


Olet asiakaslähtöinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon eri tehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja   ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Tehtävässä edellytämme B-ajokorttia, hyödyt oman auton käyttömahdollisuudesta. Valitulle henkilölle suoriteaan suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.


Meillä ISS Palveluilla on   tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja   kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi! Mikäli kiinnostuksesi heräsi,   toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.   Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 16.9.2018. 


ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja   maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme   kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-,   ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä   tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa   asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton   työpaikka –