(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Etsimme nyt tarvittaesa töihin kutsuttavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Mikkelissä.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Tässä tehtävässä toimit tärkeänä osana kiinteistönhoidon tiimiämme, vastaten mm. liputuksista, roskakierroksista sekä muista avustavista tehtävistä. Kyseessä on vakituinen työsuhde, ja työtä tehdään tarvittaessa, 0-20h viikossa. Työvuorot sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuunkin, painottuen aamuun klo 5-11 välille.  

Toivomme sinulta joustavaa ja positiivista asennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä luetaan eduksi, mutta tärkeintä meille on aktiivinen työote ja halu oppia: perehdytämme sinut tehtäviisi. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -