(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava kassatarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt luotettavia ja tehokkaita TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA KASSATARJOILIJOITA Isku Centerin asiakkuuteemme Lahteen.


Työskentelet monipuolisesti ravintolan lounastarjoilun, kahvituksien, edustustarjoilun ja kassatyöskentelyn parissa. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattomia asiakaskokemuksia kerta toisensa jälkeen. Työaika vaihtelee arkisin klo 07-17 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen 23.12.2020 asti. Työsuhde saattaa jatkua tämän jälkeen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, taitoa organisoida työtehtäviäsi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset niin suomen kuin englannin kielen taitoa. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on hygieniapassi. Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat organisoida tehokkaasti salin töitä sekä nautit vastuusta ja työympäristöstä, jossa jokainen päivä on erilainen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Täytä hakemuksesi viimeistään 8.12.2019 osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Nurro (puh. 040 352 4768). Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -