(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava juustomyyjä Kannelmäkeen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee tarvittaessa töihin kutsuttavaa palvelutiskimyyjää juustopisteelle Kannelmäkeen ja pk-seudulle. Työnkuva on osa-aikainen, noin 10-15 tuntia viikossa, ja työvuorot painottuvat loppuviikkoon.

Oletko sinä ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen etsimämme myyjä juustopalvelutiskiin? Tehtäviisi kuuluvat juustopisteen päivittäiset rutiinit kuten juustonleikkuu ja esillepano ja myynnin edistäminen. Työtuntisi vaihtelevat tarpeen mukaan ja työvuorosi ovat iltapainotteisia aikaikkunalla klo 15-20. Erityisesti työvuoroja on torstaisin ja perjantaisin Kannelmäessä, mutta myös satunnaisesti pk-seudulla lauantaisin. 

Tarvittaessa töihin kutsuttuvana sijaistat myös lomien ja sairaspoissolojen aikana, joten toivomme sinulta joustavuutta ja avointa asennetta. Hygieniapassi ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta luetaan eduksesi, mutta kaikkein tärkeintä on myyntihenkinen ja rohkea persoonasi! Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian Amikon sivuilla!