(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava huoltomies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Haemme KIINTEISTÖHUOLTOMIESTÄ monipuolisiin kiinteistönhoidon tehtäviin Raumalle. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtäviisi kuuluu sisällä ja ulkona tapahtuvat korjaus- ja kunnossapitotyöt tehdasympäristössä. Töitä ovat mm. jätehuolto, tavaroiden siirtely trukilla, käsilumityöt/hiekoitukset ja pienet kiinteistön korjaustyöt. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16, mutta työ sisältää vaihtelevasti myös päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme kaikilta hakijoilta B-ajokorttia, työturvallisuuskorttia, kiinteistönhuoltajan tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta useammalta vuodelta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tulet tarvitsemaan myös erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.3.2020.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


- ISS on savuton työpaikka -