(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava huoltomies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Haemme KIINTEISTÖHUOLTOMIESTÄ monipuolisiin kiinteistönhoidon tehtäviin Raumalle. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtäviisi kuuluu sisällä ja ulkona tapahtuvat korjaus- ja kunnossapitotyöt tehdasympäristössä. Töitä ovat mm. jätehuolto, tavaroiden siirtely trukilla, käsilumityöt/hiekoitukset ja pienet kiinteistön korjaustyöt. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16, mutta työ sisältää vaihtelevasti myös päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme kaikilta hakijoilta B-ajokorttia, työturvallisuuskorttia, kiinteistönhuoltajan tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -