(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava aulapalveluhenkilö pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. 
 
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt asiakasyrityksiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Tämä homma sopii sinulle, joka etsit työtä esimerkiksi opintojesi oheen tai muuten vain elämäntilanteesi sopivaa keikkatyötä. Työvuorosi sijoittuvat arkisin kello 7.30 - 17 väliin ja työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla. 
 
Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien hallintaa.
 
Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla vartijakortti. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus on ehdottomasti eduksesi, mutta voit myös vakuuttaa meidät persoonallasi ja asenteellasi. Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.
 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.5.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Minna Pitzén, minna.pitzen@coor.com.