Tarvittaessa töihin kutsuttava aulapalveluhenkilö Herttoniemeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Etsitkö töitä pääkaupunkiseudulta esimerkiksi opintojesi oheen? Sinulla on silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta aulapalveluista tai yleisistä toimistotöistä?
 
Haemme nyt asiakaskohteeseemme Herttoniemeen tarvittaessa töihin kutsuttavaa
 
AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn asiakaskohteessamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työvuoroja on tarjolla arkisin kello 15-18 ja lauantaisin kello 10-15.
 
Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, puhelinvaihteen hoitoa sekä yleisiä toimistotöitä kuten tulostusta ja kopiointia. Asiakas on autoliike, joten tehtäviisi kuuluu myös autojen siirtoa sekä koeajoautojen luovutusten ja palautusten hallinnointia.
 
Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja olet erinomainen ihmisten kohtaamisessa. Asiakkaat ovat kansainvälisiä ja siksi odotamme, että työt sujuvat sinulta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Käytät sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja opit nopeasti uusia järjestelmiä ja sinulla on B-ajokortti.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Hae tehtävään viimeistään 31.1.  mennessä hakulomakkeella.
Lisätietoja sinulle tehtävästä antaa mielellään palveluesimies Markku Vasama (p. 0102343421)24.1. kello 8.30 -10.30 ja muina aikoina sähköpostitse markku.vasama@coor.com.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot