(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava aulapalveluhenkilö Herttoniemeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt asikkaallemme Helsingin Herttoniemeen tarvittaessa töihin kutsuttavaa
 
AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Tämä homma sopii sinulle, joka etsit työtä esimerkiksi opintojesi oheen tai muuten vain elämäntilanteesi sopivaa keikkatyötä, sillä työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan maanantaista lauantaihin ja vuorot sijoittuvat  kello 7.30 - 18.00 väliin.   Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, puhelinvaihteen hoitoa sekä yleisiä toimistotöitä kuten tulostusta ja kopiointia. Asiakas on autoliike, joten tehtäviisi kuuluu myös autojen siirtoa sekä koeajoautojen luovutusten ja palautusten hallinnointia.
 
Olet loistava kohtaamaan asiakkaita ja pyrit aina vastaamaan asiakkaan odotuksiin. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Hallitset hyvin tavanomaisimmat toimisto-ohjelmat ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on B-ajokortti ja hyvä ajotaito.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja ensimmäinen haastattelupäivät ovat 24. ja 25.9.  Joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies  Markkku Vasama 0102343421 soittoaika 19.9.2019 klo 11.30-13.30.