(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava aulapalveluhenkilö Helsingin Pitäjänmäkeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Helsingin Pitäjänmäkeen tarvittaessa töihin kutsuttavaa
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Tämä homma sopii sinulle, joka etsit työtä esimerkiksi opintojesi oheen tai muuten vain elämäntilanteesi sopivaa keikkatyötä, sillä työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kello 7.30 - 17 väliin ja myös iltavuoroja on ajoittain tarjolla. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. 
Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien hallintaa.
 
Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla vartijakortti ja kokemusta paikallis- tai piirivartioinnista. Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 9.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello  8-16 palvelupäällikkö Rami Niemelä 040-3013398, rami.niemela@coor.com.