(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa kutsuttavia kalusteiden kantajia
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Haemme reippaita tarvittaessa kutsuttavia kantajia erilaisiin kantotöihin Lahdenalueella sijaitseviin kohteisiin. Työt alkavat arkiaamuisin ja kestävät kohteesta riippuen 5-8 tuntia/päivä. Kantokeikkoja on asiakasyrityksemme tarpeiden mukaisesti - tämä työ sopii siis hyvin lisätyötä kaipaavalle!
Odotamme sinulta
Olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka on valmis fyysiseen työhön. Ennen kaikkea sinulta löytyy joustavuutta ja oikeaa asennetta! Työturvakortti on työssä pakollinen, koska työkohteet ovat useimmiten uudisrakennuskohteita. Jos sinulta ei vielä löydy työturvallisuuskorttia, ei hätää, autamme tämän kanssa.
Muut tiedot
Haastattelemme hakijoita päivittäin ja viikottain, tarvittaessa jo hakuaikana.
Täytä hakemus verkkosivuillamme www.vmp.fi ja liitäthän hakemukseesi CV:n tai vastaavan liitteen aiemmasta työkokemuksestasi. Huolellisesti täytetty hakemus nopeuttaa haastatteluun kutsumista.
Kesto
keikkatyö
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.