(Poistunut julkaisusta)

Tarviketuotannon vastaava DAVA Foodsille Kaarinaan!
DAVA Foods Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Nautitko työstä, jossa on monta rautaa tulessa? Mikäli omaat teknistä koulutusta sekä asiantuntemusta mm. tuotantomateriaalien ja komponenttien hankinnasta, teknisestä suunnittelusta sekä ohutlevytyöstöstä ja hitsauksesta (MIG), tämä vakituinen työtehtävä voi olla juurikin sinua varten tehty!

Dava Foodsin tarvike-osastolla töitä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden parhaaksi. Tavoitteemme on varmistaa optimaalinen tuotantoympäristö eläinten hyvinvointi huomioiden. Tuotteisiimme kuuluu mm. ilmanvaihto-, etävalvonta-, tuotannonohjaus- sekä ruokintajärjestelmiä siipikarjatalouden osa-alueille tunnetuilta laitevalmistajilta kuten mm. SKOV, Big Dutchman, Multifan, VDL. Tarviketuotannossamme suunnitellaan sekä toteutetaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä uusia tuotteita.

Työtehtäviisi kuuluu uusien tuotteiden tekninen suunnittelu, toteutus ja työstökoneiden ohjelmointi, tuotanto- ja projektitilausten hallinta, tuotantomateriaalien ja komponenttien hankinta sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja materiaalitoimittajiin. Lisäksi osallistut asennus- ja huoltotoimintoihin. Työskentelyalueesi on pääasiallisesti Länsi-Suomi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK tai muu vastaava) ja vuosien työkokemusta teknisen alan tehtävistä kuten esimerkiksi ohutlevytyöstöstä sekä hitsauksesta (MIG). Arvostamme itseohjautuvaa, kekseliästä sekä joustavaa hands-on -työasennetta. Tärkeää meille on, että nautit monipuolisesta työstä, jossa on monta rautaa tulessa! 3D-suunnittelukokemus sekä maatalouden / siipikarjatuotannon tuntemus on eduksi tehtävässä. Työroolissa menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja, matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielitaitoa. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää niin omaa ammattitaitoasi kuin työtäsi. Tukenasi on joustava ja vankan toimintahistorian omaava työnantaja. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan DAVA Foods Finland Oy:n kanssa.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Laita meille lisätietoa itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 20.1. mennessä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka-Pullola puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ke 9.1. klo 13-15 ja ti 15.1. klo 9-10 välisinä aikoina.