(Poistunut julkaisusta)

Tarvesuunnittelupäällikkö
Heinon Tukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme nyt ammattitaitoista tarvesuunnittelupäällikköä.

Tarvesuunnittelupäällikkö varmistaa Heinon Tukun strategisten tavoitteiden toteutumisen vastuullaan olevien tilaustoimintojen osalta. Tarvesuunnittelupäällikön tehtävät vaikuttavat merkittävässä määrin asiakastyytyväisyyttä mittaavaan palvelutuotantoon ja tehtäviin kuuluukin ensisijaisesti vastata tuotteiden häiriöttömästä saatavuudesta kaikissa tilanteissa. Tarvesuunnittelupäällikkö toimii kehittävänä, kannustavana ja ohjaavana esimiehenä ​tilaajille sekä ajankohtaisten asiakokonaisuuksien viestijänä sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille, toimien rakentavassa yhteistyössä eri tahojen kanssa

Sinulla on näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja erityisen vahva motivaatio tilaus-toimitusketjun kehittämiseen sekä optimointiin. Raporttien ja analyysien pohjalta etsit jatkuvasti tehokkaampia, taloudelliseen tuloksentekoon tähtääviä toimintamalleja, mittareinasi mm. saatavuus toimittajilta Heinon Tukkuun sekä hävikin hallinta. Hallitset myös tehokkaasti vaihto-omaisuutta; mittarinasi riittopäivät, sekä poikkeustilanteita, kuten kaudet/sesongit/arkipyhät/
tuotemuutokset/laatuongelmat ja niiden vaikutus tilaamiseen. Lisäksi tarvesuunnittelupäällikkö huomioi tiiminsä toiminnassa elintarvike-, ympäristö- sekä työturvallisuuteen liittyvät asiat, vaikutettavissa olevilta osin.

Päivittäinen työskentelysi tapahtuu SAP-toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen sekä ostajien ja tuoteryhmäpäälliköiden tekemiä päätöksiä sekä sopimuksia noudattaen.

Koska tehtäväsi on keskeinen nimenomaan asiakastyytyväisyyden näkökulmasta, edellytämme valittavalta henkilöltä loistavaa asiakaspalveluasennetta sekä sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää. Sisäiset asiakkaamme, sekä ulkoiset sidosryhmämme, arvostavat ripeää toimintaa niin rutiineissa kuin haasteellisissa, nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, joten sinulla on luontainen kyky tarttua toimeen ja suhtautua tilanteisiin paineenkin alla ratkaisukeskeisesti.

Olet oma-aloitteinen, tehokas, motivoitunut, itsenäiseen ja tuloshakuiseen työskentelyyn tottunut ammattilainen.

On välttämätöntä, että hallitset ajantasaiset tiedot SAP–toiminnanohjausjärjestelmästä tilaamisen työkaluna ja että sinulla on sujuva käyttöosaaminen MsOffice-ohjelmista.
 

Arvostamme lisäksi:

  • ​soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, Tradenomi); hankintatoimen toimitusketjuohjauksen koulutus/pätevyys on etu
  • käyttöosaamista erilaisista raportointityökaluista, kuten Cognos
  • näkemystä tulevaisuuden ratkaisuista tarvesuunnittelun saralla
  • esimiestyöosaamista
  • tukkukaupan tuntemusta, erityisesti FoodService-toimialalta
  • sujuvaa, suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa, muu kielitaito eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tilausprosessin asiantuntijana ja kehittäjänä, paljon työtä ja itsenäistä vastuuta sekä mukavat työkaverit. Tehtävä on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CVsi viimeistään 18.10.2018 sähköpostitse osoitteeseen: sini.nousiainen@heinontukku.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakemusajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Satu Saari p. 020 7170 316, pe 5.10. klo 9 - 10, ma 8.10. klo 13 - 14 ja 
ke 10.10. 13 - 14.       

                      Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tilausprosessin asiantuntijana ja kehittäjänä,
                        paljon työtä ja itsenäistä vastuuta sekä mukavat työkaverit. Tehtävä on vakituinen.