(Poistunut julkaisusta)

Tarvesuunnittelija
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt tarvesuunnittelijaa Pelloksen vaneritehtaillemme.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 444 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Mitä teet

  • Vastaat päivittäisistä vaneritehtaiden materiaalien ja palveluiden hankintaan sekä tilaamiseen liittyvistä tehtävistä
  • Toimit paikallisena pääyhteyshenkilönä kunnossapidon ja tuotannon materiaalien hallinnon osalta
  • Varmistat, että tehtaiden materiaalitarpeet täyttyvät
  • Optimoit ja ylläpidät tasapainoa loppukäyttäjien tarpeiden sekä varastoarvon välillä
  • Edistät ja toteutat parhaita käytäntöjä omalla vastuualueellasi
  • Optimoit varastoitavien kunnossapitomateriaalien ristiin käyttöä eri tehtaiden välillä

Kuka olet

Sinulla tulee olla opistotutkinto tai vastaavat tiedot muutoin hankittuna. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta 2 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä, kunnossapitotoiminnan ja hankintatoimen perustietoja, sekä hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme SAP PM ja MM moduulien osaamisen sekä vaneriteollisuuden prosessituntemuksen.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävän toimipaikka sijaitsee Pellosniemellä, Ristiinassa. Lisätietoja tehtävästä antavat Matti Heinonen, Purchasing Manager, puh. 0400433361 tai Harri Rajasuu, Senior Manager, Plywood Sourcing, puh. 0400175480

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.2.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.