(Poistunut julkaisusta)

Tarvesuunnittelija, Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haemme Turun Pansioon

TARVESUUNNITTELIJAA. 

Vastaat toimipaikan materiaaliohjauksesta ja ohjausparametreista. Tehtäviisi kuuluu merijärjestelmien hankintatarvesuunnitelmien laatiminen sekä tarvittavien materiaalitilannetietojen tuottaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä ostajien, muun logistiikkatoimialan ja asiakkaan kanssa sekä ohjaat kunnossapidon henkilöstöä varaosasuunnitteluprosessin toteuttamisessa, mikä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus, esim. tradenomi tai logistiikkainsinööri. Merijärjestelmien tuntemus ja aikaisempi työkokemus logistiikasta on eduksi. Tehtävä edellyttää erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia (käytössä mm. SAP, Logisticar, Excel). Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, järjestelmällinen ja pitkäjänteinen. Persoonana olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, jolla on kykyä ja intoa rakentaa yhteistyötä eri sidosryhmien välille. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa ja vakaassa toimintaympäristössä, hyvän perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää ja kehittää osaamistasi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, koulutukseen, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Millog on vakaa työnantaja ja erityisesti näin poikkeusoloissa työmme on kriittistä yhteiskunnan toiminnan kannalta.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy ostopäällikkö Johanna Wibergiltä 040 315 8070 ja tarvesuunnittelupäällikkö Juha Kalliolta 040 315 7747.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.4.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.