(Poistunut julkaisusta)

Tarvekartoittaja yrityspalveluihin - Tampere - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
    Haemme nyt asiakkaallemme tarvekartoittajaa uuteen mielenkiintoiseen yrityskehitystyötä koskevaan määräaikaiseen projektiin. Tehtäviisi kuuluvat
Tehtävässäsi kontaktoit puhelimitse Tampereen alueen yrityksiä kartoittaen ja tiedottaen toimeksiantajamme tarjoamista yrityspalveluista ja mahdollisuudesta asiantuntijan tapaamiselle. Tehtävä ei sisällä myyntityötä, mutta projektissa koostettu tieto toimii tärkeänä aineistona organisaation asiantuntijoiden työn tukena sekä alueen yritysten kehitystyötä varten.
 
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työmäärääsi, joka voi halutessasi vaihdella 25-37,5 viikkotuntimäärän välillä. Projekti kestää noin 3 kuukautta, ajoittuen huhti-kesäkuulle arkipäivinä.  Toivomme sinulta hyviä puhelintyöskentelytaitoja ja luontevaa tapaa ottaa uusiin ihmisiin kontaktia. Olet työotteiltasi reipas, aktiivinen ja pitkäjänteinen.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen projektin lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään sekä viihtyisät toimitilat toimivien yhteyksien varrella Hervannassa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa viikolla 11 Eilakaislan henkilöstökonsultti Katri Majuri, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.