(Poistunut julkaisusta)

Tarkka palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Toimenkuva
Haemme tilitoimistoasiakkaallemme palkanlaskijaa äitiysloman sijaiseksi arviolta toukokuuhun 2020 saakka! Tulet vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta palkanlaskennan tiimiä ja toimit jatkuvassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Erilaiset viranomaisraportoinnit ja muut sidosryhmäraportoinnit ovat osa työnkuvaasi.
Odotamme sinulta
Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten maailmasta ja pidät työskentelystä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluasenteesi on kohdallaan sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Olet myös kiinnostunut työsi ja työyhteisösi kehittämisestä.
Muut tiedot
Tarjoamme viihtyisän työympäristön lisäksi mahdollisuuden kehittyä sähköisen taloushallinnon ammattilaiseksi sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään ja muista liittää mukaan myös CVsi ja sen jälkeen voitkin jo odottaa kutsua haastatteluun.
Kesto
n. 10 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.06.2019 mennessä.