(Poistunut julkaisusta)

Tarkastuspäällikkö
Turun kaupunki / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Lounais-Suomessa talouskasvu on nopeaa ja tarjolla on työtä monien eri alojen osaajille. Työtä on niin paljon, että sitä riittää muillekin kuin lounaissuomalaisille. Mitä jos muuttaisit meille? Turku ja muut Lounais-Suomen merelliset kaupungit ja kunnat tarjoavat työn lisäksi hyvää arkea, järkihintaista asumista, opintopolkuja, sujuvaa liikennettä, palveluita, kaupunkikulttuuria, saaristoa, luontoelämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia – eli lukuisia mahdollisuuksia hyvään elämään.

Turussa tehdään tänäänkin historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla. Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Etsimme sinua,

TARKASTUSPÄÄLLIKKÖ

Turun kaupungin rakennusvalvontaan

Olet rakennusalan vahva osaaja ja haluat edistää hyvää rakentamista. Tehtäviisi kuuluvat rakennustyönaikaisen valvonnan kehittäminen ja koordinointi Turun kaupungissa. Johdat rakennusvalvonnan tarkastuspalveluita, tiimissäsi on yhteensä 14 henkilöä. Lisäksi osallistut itse erityissuunnitelmien käsittelyyn sekä työmaakatselmuksiin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan diplomi-insinöörin tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Sinulla on lisäksi hyvä osaaminen erityisesti vaativien ja poikkeuksellisen vaativien rakenteiden suunnittelusta sekä niiden tarkastamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden lähteä rakentamaan tulevaisuuden Turkua. Turku 2029 strategiassa tavoittelemme asukas- ja asiakaslähtöisyyttä, vastuullisuutta ja suvaitsevaisuutta sekä uudistumista ja yhteistyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Reima Ojala, puh. 0500 829 048, reima.ojala@turku.fi

Hae tehtävää osoitteessa turku.fi/rekry (työavain TKU00-61-26-18) viimeistään 15.6.2018 klo 15.00. Kirjallisen hakemuksen voit jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kaupunkiympäristötoimiala, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku.