(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri
Ylöjärven kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Ylöjärven kaupungin rakennusvalvonnassa lupa- ja valvontapalveluissa julistetaan haettavaksi tarkastusinsinöörin virka 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Tarkastusinsinööri

Tehtävä
Tarkastusinsinöörin päätehtävä on suorittaa rakentamisen aikaisia katselmuksia. Osaamisesta ja koulutuksesta riippuen tehtävä voi sisältää LVI-alan tehtäviä. 

Viran kelpoisuusvaatimukset

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotason tutkinto
  • käytännön kokemus talonrakennustehtävissä

Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, tietoteknistä osaamista sekä aktiivista kehittämisotetta. LVI-alan osaaminen ja koulutus on eduksi.

Muut tiedot
Virkasuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Yhteystiedot 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa 7.-15.1.2020 johtava rakennustarkastaja Katja Helenius, p. 044 486 3385, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Hakemus
Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 15.1.2020 klo 12.00.