(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri - Tampere, Vantaa
DEKRA Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä 44 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, keskijänniteverkkojen kaapelitarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.    Etsimme tarkastusinsinööriä Dekra Industrial Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen joko Tampereelle tai Vantaalle. Tehtäväsi koostuu keskijännitekaapeleiden PD-mittauksista ja kaapeleiden kuntotutkimuksista.

Odotamme sinulta 

  • sähkövoimatekniikan insinöörin tai teknikon koulutusta
  • hyvää asennetta sähköturvallisuuteen (S1 sähköpätevyys luetaan eduksi)
  • matkustusvalmiutta, sillä työkohteita on ympäri Suomea
Eduksi luetaan maakaapeliosaaminen sekä kokemus kunnossapitomittauksista tai -tarkastuksista / työkokemus sähkönjakeluverkoista tai teollisuuden suurjänniteverkoista.

Toivomme sinulta

Mittauspalvelua kehitetään asiakaslähtöisesti asiakkaiden tarpeita kuunnellen, joten odotamme sinulta kykyä ja halua reagoida nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Omaat itsenäisen, tarkan ja huolellisen työotteen ja palvelet asiakkaita yhteistyökykyisellä ja joustavalla asenteella. Hyvät ICT-taidot ja kirjallinen ilmaisutaito ovat edellytys pöytäkirjojen ja mittausraporttien laadintaan. Alan julkaisut ovat englanniksi ja koulutus tehtävään on osittain ulkomailla, joten hyvä englannin kielen taito on tarpeen.
Tarjoamme Tarjoammekilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittyä PD-mittausten ja kaapeleidenkuntotutkimuksen huippuosaajaksi osana isoa kansainvälistä yritystä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 11.7. klo 9-10 tai 18.7. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi